Kamionski prevoz

kamionski prevoz Beograd, prevoz robe kamionom u ponudi su savremni kamioni sa velikim tovarnim prostorom

Kamionski prevoz i transport robe Beograd

Za kamionski prevoz Beograd transport robe kao i selidbe, u našoj ponudi su savremeni kamioni odličnih voznih karakteristika sa velikim tovarnim prostorom. Nosivost ovih teretnih vozila zadovoljava sve potrebe za prevozom robe i stvari u Beogradu a posebno za prevoz i dostavu robe zainteresovanim klijentima u Srbiji i inostranstvu. Naši kamioni poseduju utovarne rampe što je pored velikog tovarnog prostora

prevoz šleperom

Prevoz šleperom Beograd, Srbija, inostranstvo

Za prevoz šleperom u Beogradu, Srbiji i inostranstvu (države okruženja CG, MK, BiH) u ponudi je poluprikolica nosivosti do 24 tone sa mogućnošću utovara 33 euro paleta. Tovarni prostor je 90 m³, cerada. Ostale dimenzije tovarnog prostora su: dužina 13,60m, visina 2,70m, širina 2,50m. Kod prevoza carinske robe, premeštanja iz jednog u drugo javno carinsko skladište obezbeđujemo špediciju i carinjenje.

Kamionski prevoz i transport robe, selidbe

Kamionski prevoz Beograd je deo usluge prevoza robe koju pružamo za pravna i fizička lica više od 2 decenije. Kamioni poseduju utovarne rampe radi boljeg i bržeg utovara i istovara robe pogotovo ako je u pitanju paletirana roba. Kod ostalih vrsta pakovanja po potrebi obezbeđujemo transportne radnike sa iskustvom u pravilnom popunjavanju tovarnog prostora i rukovanju bilo kojom vrstom robe.