kombi prevoz Beograd transport stvari kombijem

Kombi prevoz robe Beograd, transport stvari

Kombi prevoz robe Beograd je osnovna usluga transporta stvari u našoj ponudi kao i selidbe stanova, kuća, vikendica, kancelarija, poslovnog prostora. Takođe, vršimo prevoz specijalnih tereta, TA peći, kasa, sefova, bankomata i ostalo. Kombi vozila su pre svega ekonomski povoljan vid transporta manje količine robe i stvari. Na raspolaganju je nekoliko tipova vozila za kombi prevoz robe Beograd, transport i selidbe prema potrebi i gabaritu robe.

Teretna kombi vozila su veoma pogodna za saobraćaj u Beogradu zbog lakšeg kretanja i prilaza objektima koji nemaju dovoljno parking prostora za utovar-istovar robe ili gde je prilaz kamionom i većim teretnim vozilima otežan ili nemoguć.

Ukratko, ovo su pogodnosti korišćenja kombi prevoza:

  • povoljan prevoz, jeftinija usluga,
  • brže kretanje gradskim ulicama,
  • manje problema oko parkiranja u odnosu na veća teretna vozila,
  • nema ograničenja za kretanje teretnih vozila do nosivosti 3,5 tone.

kombi prevoz robe i stvari, kombi LT 35 maksi verzijaTakođe, sva teretna vozila nosivosti do 3,5 tone nemaju vremensko ograničenje za kretanje gradskom zonom u odnosu na kamionski saobraćaj, što upravo znači neograničeno kretanje kroz Beograd kombi vozilima. Za dostavu ili preuzimanje robe pozovite nas da se dogovorimo kada vama odgovara da se obavi transport, ili u slučajevima preseljenja kada vama odgovara da se obavi selidba. Dobar plan prevoza je odrađeno pola posla zato pozovite i rezervišite na vreme teretno vozilo.

Vozila za kombi prevoz robe Beograd

Ako je roba paletirana naša kombi vozila su idealna za kombi prevoz robe Beograd jer tovarni prostor prihvata 5 euro paleta nosivosti do 1.500 kilograma i skoro 15m³ prostora za kabastu robu. Za ostale vrste pakovanja kao što su kartonske kutije, rinfuzna pakovanja, rolne i sl. dolazi do izražaja svrsishodnost veličine tovarnog dela na prvom mestu kao finansijska ušteda odnosno povoljan kombi prevoz, transport i selidbe, što je vrlo bitna stavka za svakog klijenta. U slučajevima težih tereta posedujemo kombi vozila veće kategorije i nosivosti 4,2 tone ili manje kamione velikog tovarnog kapaciteta. Cena kombi prevoza je prilagođena realnim uslovima poslovanja u našoj zemlji.

kombi furgon sa ceradom, rol sa strane

Kombi transport robe, saveti za selidbe na blogu

Kod selidbi u Beogradu kombi vozila mogu biti izuzetno dobar vid prevoznog sredstva u slučajevima gde je nemoguć prilaz kamionima. To umanjuje troškove selidbe jer je angažovano manje teretno vozilo a kod velikih selidbi uz dobru organizaciju sa naše strane i sa iskusnim radnicima sa 2 kombi vozila ili iz nekoliko puta selidba se može obaviti bez ikakakvih problema. Pročitajte na blogu kombi prevoz robe savete kako da sami organizujete selidbu i troškove preseljenja svedete na najmanju moguću meru.

Prednosti naše usluge Beograd, Srbija inostranstvo:

  • kombi vozila velikog tovarnog prostora,
  • profesionalni vozači,
  • višegodišnje iskustvo,
  • brzo, tačno, pouzdano.