selidbe sa i bez radnika, povoljne selidbe Beograd

Jeftine selidbe sa i bez radnika

Jeftine selidbe Beograd pored kompletne usluge u našoj ponudi su u skladu sa zahtevima klijenata koji mogu odabrati i opciju iznajmljivanja kombija ili kamiona sa profesionalnim vozačem na određen vremenski period. Jeftine selidbe upravo podrazumevaju kombinaciju ponuđenih opcija selidbe sa angažovanjem potrebnog broja radnika, bez angažovanja radnika, sa delimično pripremljenim stvarima, sa i bez pakovanja selidbenih stvari, montaže i demontaže nameštaja, pakovanja u kartonske kutije i zaštite.

Kako bismo zaista dogovorili cenu selidbe na obostrano zadovoljstvo dovoljno je da nas kontakirate i objasnite šta od ponuđenih opcija odgovara vašim potrebama i sigurno ćemo pronaći kombinaciju povoljne selidbe.

Jeftine selidbe pravnih lica, povoljne cene

jeftine selidbe, povoljne selidbe pravnih licaJeftine selidbe pravnih lica i preduzetnika kao što su firme, preduzetničke radnje, banke, državne institucije, društvena preduzeća i ostali privredni subjekti zahtevaju dobru organizaciju, pravilan izbor teretnih vozila, broj kombi vozila i kamiona, broj potrebnih radnika za selidbu, materijal za pakovanje i zaštitu, i ostalo što prati velike selidbe. Za takve selidbe imamo posebne pogodnosti i povoljne cene kao i način plaćanja koji može biti preko računa pravnih lica. Pozovite nas i uverite se da smo otvoreni za svaki vid saradnje.

Zašto odabrati našu uslugu selidbe?

  • više od dve decenije iskustva,
  • veliki broj uspešno obavljenih selidbi u zemlji i inostranstvu,
  • odličan vozni park, kombi vozila i kamioni,
  • profesionalni radnici i vozači.