prevoz do aerodroma Nikola Tesla Beograd

Prevoz do aerodroma Nikola Tesla

Prevoz do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu kombi vozilom i minivanom je posebna usluga namenjena svima koji žele da sa svoje kućne adrese ili dogovorenog mesta polaska stignu na aerodrom u zakazano vreme. Takođe, ova usluga se odnosi i na doček gostiju koji dolaze iz inostranstva u Srbiju sa prevozom do željene adrese hotela ili privatnog smeštaja. Za ovu vrstu usluge potrebno je najaviti tačno vreme polaska ili dolaska radi obezbeđivanja potrebnog vozila prema broju putnika.

Prevoz sa aerodroma Nikola Tesla u unutrašnjost Srbije

Opciono prema konkretnom zahtevu moguć je prevoz sa i do aerodroma Nikola Tesla u Beogradu prema svim destinacijama u unutrašnjosti Srbije i okruženju. Kod veće količine prtljaga obezbeđujemo dodatni prostor za prevoz oslobađanjem mesta za sedenje.

kombi prevoz do aerodroma nikola tesla beograd

Prevoz do aerodroma, naša usluga:

  • veliki izbor kombi vozila kapaciteta 7+1, 8+1 sedište,
  • moderan vozni park,
  • profesionalni vozači,
  • dve decenije iskustva.

Doček gostiju i kombi prevoz sa aerodroma Nikola Tesla

Ukoliko planirate goste iz inostranstva prepustite nama doček gostiju i kombi prevoz sa aerodroma Nikola Tesla do željene adrese bilo da je u pitanju Beograd ili bilo koji grad u Srbiji. Naša kombi vozila pored predviđenog broja sedišta poseduju i veliki prostor za smeštaj prtljaga. U slučaju većih organizovanih grupa možemo planirati i više kombi vozila ili po potrebi kombibus.

kombi prevoz aerodrom, tovarni prostor za prtljag