kombi prevoz putnika Beograd, inostranstvo

Kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika u okviru usluga putničkog prevoza se odnosi na kombi prevoz Beograd, Srbija i inostranstvo udobnim i klimatizovanim kombi vozilima kapaciteta 8+1 sedište, minibusevima ili minivanovima u skladu sa potrebama klijenata. U ponudi je više vozila što zavisi od broja putnika i zahtevane destinacije.

Ukoliko Vam je potreban prevoz putnika do aerodroma Beograd ili sa aerodroma ka unutrašnjosti Srbije, u bilo koje mesto i grad možete nas kontaktirati za rezervaciju termina vožnje. Takođe, obezbeđujemo prevoz sa aerodroma Beograd u zemlje okruženja i obrnuto.

Iznajmljivanje kombija sa vozačem, kombi prevoz putnika

kombi prevoz putnika, udobna klimatizovana kombi vozila za sve relacijeAko Vaše potrebe zahtevaju postoji mogućnost za iznajmljivanje kombija sa profesionalnim vozačem u dnevnom i poludnevnom angažmanu. Za višednevno angažovanje spremili smo posebne pogodnosti i povoljne cene kombi prevoza. Više informacija možete dobiti preko brojeva telefona na stranici kontakt ili putem kontakt forme.

Za turistički obilazak Beograda imamo posebne pogodnosti za klijente u zavisnosti od dužine boravka u glavnom gradu i višednevnih poseta određenim lokacijama. Po Vašem zahtevu moguće je organizovati turistički obilazak svih turističkih lokacija određenih gradova i mesta u Srbiji, sa polaskom iz Beograda.

Za zainteresovane klijente nudimo individualne ture ili šoping posete određenim gradovima Evrope.

Kombi prevoz putnika, turistički obilasci

Kombi prevoz putnika, minivan za manje grupe turistički obilzak sve relacijeU Srbiji šoping poseta Subotici i čuvenom subotičkom buvljaku, poseta Fashion Park Outlet Centar Inđija, Plaza Kragujevac itd. Takođe, prevoz na razne turističke manifestacije: Kobasicijada u Turiji (Srbobran), Slaninijada Kačarevo, Sabor u Guči, Splavarenje (rafting) na Drini, Oplenačka berba grožđa Topola, Leskovačka roštiljijada i mnoge druge.

Takođe, organizujemo kombi prevoz putnika na koncerte, sajmove, seminare, regionalne skupove i događaje sa dogovorenim polaskom iz Beograda.

Ukoliko je potreban dodatni prostor za smeštaj prtljaga putnika obezbeđujemo prikolice kao poseban tovarni prostor. Iznajmljivanje vozila je moguće isključivo sa profesionalnim vozačem.

Kombi prevoz putnika, prednosti naše usluge:

  • udobna klimatizovana kombi vozila,
  • redovno održavanje voznog parka,
  • profesionalni vozači sa višegodišnjim iskustvom,
  • povoljna cena kombi prevoza,
  • posebne pogodnosti za povremeno ili stalno angažovanje.