kombi prevoz putnika u inostranstvo, Beograd Beč Trst Venecija

Kombi prevoz putnika u inostranstvo

Kombi prevoz putnika u inostranstvo podrazumeva organizovane posete određenim gradovima Evrope (Beč, Budimpešta, Trst, Venecija i dr.) za potrebe regionalnih skupova, posete međunarodnim sajmovima, šoping ture, posete muzičkim događajima, organizovan prevoz na kulturne manifestacije i ostalim zahtevima za kombi prevoz. U zavisnosti od broja putnika u našoj ponudi su kombi vozila kapaciteta 7+1 i 8+1 sedište a za manje grupe minivanovi 4+1 sedište. Kod većeg broja putnika može se dogovoriti kombinacija dva vozila ili kombi bus do 19 mesta.

Kombi prevoz Beograd – Beč

kombi prevoz Beograd BečKombi prevoz iz Beograda za Beč se obavlja prema dogovorenom polasku za određenu grupu putnika sa kućne adrese do krajnjeg odredišta u Beču. Moguće su sve opcije angažovanja od kraćih poseta do višednevnih obilazaka nekoliko lokacija u inostranstvu. Za duže relacije po dogovoru sa klijentom obezbeđujemo dva profesionalna vozača za sigurniji put i brži prevoz.

Kombi prevoz za Italiju, Trst, Venecija

Polasci za kombi prevoz iz Beograda za Trst, Veneciju, Veronu, Milano ili druge gradove u Italiji se dogovaraju prema zahtevu klijenta za konkretan slučaj relacije. Moguće su razne kombinacije vozila iz naše ponude prema broju putnika i zahtevane relacije prevoza bez vremenskog ograničenja kako u letnjoj tako i u zimskoj sezoni. Kombi prevoz do poznatih zimskih odmarališta i ski centara je potrebno planirati i ugovoriti nekoliko nedelja ranije radi rezervacije vozila i vozača.