kamionski prevoz Beograd, prevoz robe kamionom u ponudi su savremni kamioni sa velikim tovarnim prostorom

Kamionski prevoz i transport robe Beograd

Za kamionski prevoz Beograd transport robe kao i selidbe, u našoj ponudi su savremeni kamioni odličnih voznih karakteristika sa velikim tovarnim prostorom. Nosivost ovih teretnih vozila zadovoljava sve potrebe za prevozom robe i stvari u Beogradu a posebno za prevoz i dostavu robe zainteresovanim klijentima u Srbiji i inostranstvu.

Naši kamioni poseduju utovarne rampe što je pored velikog tovarnog prostora idealna kombinacija za selidbe većih objekata bez obzira na količinu selidbenih stvari ili njihove dimenzije. Kombinacijom dva kamiona za selidbe dobijate gotovo 100 m³ tovarnog prostora.

Kamionski prevoz Beograd, dve decenije iskustva

Kamionski prevoz Beograd obavljamo kamionima manjih i većih gabarita (Mercedes Atego, Mercedes Sprinter, Reno Master, Volkswagen LT) u zavisnosti od konkretnog zahteva odnosno vrste i količine robe. Više od dve decenije iskustva u prevozu robe su naša najbolja preporuka. Pored toga što kamioni poseduju utovarnu rampu, moguće je angažovanje radnika za utovar i istovar specifične robe. Nosivost naših kamiona je do 7000kg a tovarni prostor može da prihvati do 15 euro paleta sa dužinom sanduka 7,2 metra i utovarnom rampom 2t, podrazumeva se ručni paletar.
kamionski prevoz Beograd Mercedes Atego, utovarna rampa transport robe

Transport robe kamionom, profesionalni vozači

prevoz robe kamionom, selidbe

Usluga prevoza robe kamionom koju pružamo je zaokružena upotpunosti jer našim kamionima upravljaju iskusni, dugogodišnji profesionalni vozači. Ovo je posebno bitno kod prevoza kamionom carinske robe gde iskustvo vozača i poznavanje lokacija carinskih magacina kao i carinske procedure umnogome olakšavaju preuzimanje, transport i dostavu robe.

Takođe, u saradnji sa našim poslovnim partnerom kod uvoza svih vrsta roba i stvari u Srbiju ili obrnuto kod izvoza, možemo Vam omogućiti da poslove špedicije i carinjenja obavite na jednom mestu čime se značajno štedi na vremenu i ostalim troškovima za kamionski prevoz Beograd.

Kamionski prevoz, selidbe brzo i povoljno

Selidbe kao poseban vid usluge prevoza obavljamo profesionalno, brzo i povoljno. Naš tim čine iskusni dugogodišnji radnici u ovoj oblasti sa svim potrebnim sredstvima kako bi proces selidbe bio obavljen u dogovoreno vreme, kvalitetno i na zadovoljstvo klijenta. Da li vam je potreban manji kamion ili veći sa tovarnom rampom pozovite i rezervišite termin.

kamioni sa utovarnom rampom

Ako imate dilemu koja vrsta teretnog vozila je potrebna za prevoz robe ili imate druga pitanja vezano za kamionski prevoz u svakom momentu nas možete kontaktirati za dobijanje prave informacije. Posebne pogodnosti nudimo za redovnu ili povremenu saradnju i za pravna i za fizička lica.

Prednosti naše usluge kamionski prevoz

  • dve decenije iskustva za kamionski prevoz i hiljade zadovoljnih klijenata
  • kamioni sa utovarnom rampom i velikim tovarnim prostorom
  • redovno održavanje voznog parka, svi kamioni poseduju opremu za lakše manipulisanje robom
  • profesionalan i odgovoran pristup svakom zahtevu za prevoz kamionom
  • povoljne cene kamionskog prevoza u skladu sa realnim tržišnim uslovima