špedicija i carinjenje robe, Luka Beograd

Špedicija i transport, uvoz vozila

Špedicija Beograd, usluge špedicije carinjenje svih vrsta roba, zbirni transport prevoz robe kombijem i kamionom. Takođe u ponudi je savremeno opremljen magacinski prostor javno carinsko skladište sa dozvolom nadležnog organa za skladištenje robe kod uvoza i izvoza, dok je za ostalu robu na raspolaganju komercijalni magacin.

Uvoz vozila u Srbiju iz država Evropske unije Nemačke, Holandije, Belgije, Italije Austrije, Švajcarske, za koje će naš poslovni partner sa višegodišnjim iskustvom u oblasti špedicije pripremiti svu neophodnu dokumentaciju koja prati carinski postupak.

Međunarodna špedicija Beograd, carinjenje i transport robe su usko povezane oblasti bez kojih je nemoguće obaviti prevoz teretnim vozilima. Zato je važno da zbog smanjenja troškova možete sve poslove obaviti na jednom mestu što mi i omogućavamo. Za detaljne informacije možete kontaktirati nas ili se direktno obratiti našem poslovnom partneru za špediterske usluge.

Špedicija Beograd, magacin za carinsku robu

špedicija Beograd carinjenje robe, magacin javno carinsko skladišteBitan deo carinskog postupka i špedicije kod uvoza robe nakon transporta je smeštanje u javno carinsko skladište odnosno magacinski prostor koji ima dozvolu carinskih organa za skladištenje robe pod carinskim nadzorom. U našoj ponudi usluge skladištenja nalaze se moderni magacini velikog smeštajnog kapaciteta u blizini Luke Beograd na tranzitnom putu što olakšava proceduru carinjenja i eventualne kontrole carinskih organa za vreme sprovođenja bilo kog carinskog postupka.

Svim klijentima koji imaju potrebu za stalnim ili povremenim uvozom robe nudimo izuzetne uslove smeštaja i skladištenja sa odličnim prilazom za sva teretna vozila (kombi, kamion, šleper), 24-časovnim obezbeđenjem i video nadzorom.

Uvoz vozila u Srbiju, usluge špedicije i smeštaja na plac

Kod uvoza automobila u sklopu magacina se nalazi plac za smeštaj vozila (kako polovnih tako i novih) do okončanja carinjenja ili prodaje. Prostor je dovoljno veliki tako da je pored putničkih automobila moguće parkiranje kamiona, prikolica, radnih mašina i ostalih teretnih vozila većih kategorija. Za uvoznike koji nemaju sopstveni prostor nudimo vrlo povoljne uslove mesečnog zakupa magacina i parking prostora za vozila.

Kako da sami uvezete auto u Srbiju

Detaljno objašnjenje kako da uvezem polovan automobil možete pročitati na blogu špedicija gde takođe putem on line upitnika i unošenjem podataka o putničkom i teretnom programu dobijate okvirnu procenu troškova sa carinom i kompletnom uslugom tehničkog pregleda, registracije i osiguranja vozila.