špedicija Luka Beograd

Špedicija i transport, uvoz vozila

Špedicija Beograd, usluge špedicije carinjenje svih vrsta roba, zbirni transport prevoz robe kombijem i kamionom. Takođe u ponudi je savremeno opremljen magacinski prostor javno carinsko skladište sa dozvolom nadležnog organa za skladištenje robe kod uvoza i izvoza, dok je za ostalu robu na raspolaganju komercijalni magacin.

Uvoz vozila u Srbiju iz država Evropske unije Nemačke, Holandije, Belgije, Italije Austrije, Švajcarske, za koje će naš poslovni partner sa višegodišnjim iskustvom u oblasti špedicije pripremiti svu neophodnu dokumentaciju koja prati carinski postupak.

Međunarodna špedicija Beograd, carinjenje i transport robe su usko povezane oblasti bez kojih je nemoguće obaviti prevoz teretnim vozilima. Zato je važno da zbog smanjenja troškova možete sve poslove obaviti na jednom mestu što mi i omogućavamo. Za detaljne informacije možete kontaktirati nas ili se direktno obratiti našem poslovnom partneru za špediterske usluge.

Špedicija Beograd, magacin za carinsku robu

komercijalni magacinBitan deo carinskog postupka i špedicije kod uvoza robe nakon transporta je smeštanje u javno carinsko skladište odnosno magacinski prostor koji ima dozvolu carinskih organa za skladištenje robe pod carinskim nadzorom. U našoj ponudi usluge skladištenja nalaze se moderni magacini velikog smeštajnog kapaciteta u blizini Luke Beograd na tranzitnom putu što olakšava proceduru carinjenja i eventualne kontrole carinskih organa za vreme sprovođenja bilo kog carinskog postupka.

Svim klijentima koji imaju potrebu za stalnim ili povremenim uvozom robe nudimo izuzetne uslove smeštaja i skladištenja sa odličnim prilazom za sva teretna vozila (kombi, kamion, šleper), 24-časovnim obezbeđenjem i video nadzorom.

Uvoz vozila u Srbiju, usluge špedicije i smeštaja na plac

Kod uvoza automobila u sklopu magacina se nalazi plac za smeštaj vozila (kako polovnih tako i novih) do okončanja carinjenja ili prodaje. Prostor je dovoljno veliki tako da je pored putničkih automobila moguće parkiranje kamiona, prikolica, radnih mašina i ostalih teretnih vozila većih kategorija. Za uvoznike koji nemaju sopstveni prostor nudimo vrlo povoljne uslove mesečnog zakupa magacina i parking prostora za vozila.

Kako da sami uvezete auto u Srbiju

Detaljno objašnjenje kako da uvezem polovan automobil možete pročitati na blogu špedicija gde takođe putem on line upitnika i unošenjem podataka o putničkom i teretnom programu dobijate okvirnu procenu troškova sa carinom i kompletnom uslugom tehničkog pregleda, registracije i osiguranja vozila.