kombi prevoz u inostranstvo, iskusni vozači

Kombi prevoz u inostranstvo

Kombi prevoz u inostranstvo obavljamo prema svim državama Evropske unije kao i prema državama u okruženju Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina pouzdanim kombi vozilima prema zahtevu klijenta. Zbog posebnosti međunarodnog drumskog prevoza kompletnu dokumentaciju koja prati robu obezbeđujemo preko našeg poslovnog partnera za poslove špedicije i carinjenja svih vrsta roba i stvari, sa sedištem u Luci Beograd. Za potrebe kombi prevoza u inostranstvo kod udaljenih destinacija obezbeđujemo dva profesionalna vozača tako da su vozila maksimalno vremenski iskorišćena što sam prevoz i dostavu robe čini bržim i sigurnijim.

Kombi prevoz u inostranstvo, tovarni prostor

veliki tovarni prostor kombiBez obzira na količinu robe i stvari naša kombi vozila su maksimalnih dimenzija u svojoj kategoriji gde tovarni prostor prihvata 5 euro paleta i gotovo 15m³ što je idealno za laku robu velikih dimenzija. Kod robe koja težinom prelazi dozvoljenu nosivost kombi vozila, u ponudi su i teretna vozila većih kategorija. Za selidbe u inostranstvo na raspolaganju je profesionalan tim radnika sa iskustvom u ovoj oblasti i priprema dokumentacije za poslove špedicije i carinjenja na jednom mestu.

Prednosti naše usluge kombi prevoza u inostranstvo:

  • kombi vozila maksimalnih dimenzija tovarnog prostora,
  • kombi prevoz u inostranstvo brzo i pouzdano,
  • priprema dokumentacije za špediciju i carinjenje na jednom mestu,
  • profesionalni i odgovorni vozači,
  • međunarodne selidbe, iskusni radnici.

Bez obzira da li se odlučite za našu uslugu kombi prevoza u inostranstvo obratite pažnju na sledeće:

OBAVEZNO proverite da li pružalac usluge ima špeditersku garanciju (CMR osiguranje) kod prevoza robe što je jedan od uslova za kompletiranje dokumentacije budući da su špedicije pooštrile uslove izdavanja iste pogotovo za manje prevoznike. Ovo praktično znači da dobijanje povoljnije ponude može kasnije napraviti nepredviđene veće troškove ili izostanak realizacije usluge i gubljenje vremena.