prevoza klavira Beograd, adekvatno kombi vozilo za prevoz i selidbe klavira sa opremom

Prevoz klavira Beograd, agencija za prevoz robe i selidbe

Prevoz klavira u Beogradu se obavlja adekvatnim teretnim vozilom (kombi, kamion) u zavisnosti od vrste klavira odnosno da li je potreban prevoz pijanina, polukoncertnog ili koncertnog klavira “Grand piano”. Za ovu vrstu usluge imamo spreman tim iskusnih transportnih radnika sposobnih za prenošenje u bilo koji prostor. Vozila u našoj ponudi imaju dovoljno veliki tovarni prostor za prevoz klavira svih vrsta u Beogradu. Usluga se odnosi i na selidbe klavira.

Prevoz klavira Beograd, usluga obuhvata:

  • odgovarajuće teretno vozilo, kombi, kamion,
  • iskusni radnici za prenošenje teških stvari,
  • zaštita stvari od oštećenja u transportu,
  • prevoz klavira Beograd, bez obzira na lokaciju objekta.

prevoz klavira Beograd, odgovarajuće teretno vozilo i iskusni radnici za prenošenje

Cena prevoza klavira zavisi od vrste klavira, angažovanog broja radnika, prilaza objektu na obe lokacije, spratnosti kao i da li se obavlja samo prevoz ili se obavlja selidba u okviru koje se među selidbenim stvarima nalazi klavir.

Prevoz kasa, bankomata i sefova

prevoz bankomata, kasa, TA peći i drugih teških stvari kombi vozilom i kamionomZa prevoz specijalnih tereta odnosno teških stvari kao što su kase, bankomati, sefovi, TA peći i ostali tereti posedujemo sva priručna sredstva za lakše prenošenje na zadatu lokaciju. Kako je u ovakvim slučajevima potrebna posebna organizacija za prevoz i određivanje broja radnika koji će obaviti proces prenošenja neophodno je utvrditi da li predmet prevoza može da se preseli na zahtevanu lokaciju u smislu dovoljnog prostora za smeštaj kako bi se izbegli dodatni finansijski troškovi za klijenta. U svakom slučaju ako ne možete sami da odredite uslove možete nam se uvek obratiti za besplatnu procenu ili savet više u vezi prevoza specijalnih tereta.